CPCI International Meeting

CAT
ES
AR
EN
FR
DE

Benvolguts i benvolgudes,

estem impulsant els acords que es van prendre a la Trobada d’activistes i organitzacions solidàries amb el poble palestí que es va reunir a Barcelona el 25 de novembre. Creiem que la situació encara fa més necessària la mobilització i la coordinació de tota la solidaritat amb el poble palestí.

Hem començat a organitzar la nova Trobada Internacional de solidaritat amb el poble palestí que tindrà lloc el proper 16 i 17 de març a Barcelona.

OBJECTIUS

Els objectius que els fixàvem a la trobada del 25 de novembre:

A més, voldríem establir criteris per iniciatives de resposta immediata i a mig i llarg termini.
El marc polític d’aquesta Segona Trobada ve definit per la resolució aprovada a l’anterior que reproduïm aquí sota.

Volem convidar la vostra organització o moviment a la Trobada del 16 i 17 de març. Esperem la vostra confirmació el més aviat possible a través del nostre correu electrònic:

forumBCN@palestina.cat

Si us plau, a ser possible, incloeu en la vostra resposta el nom de la persona assistent.
Per facilitar les tasques de la trobada, us animem a enviar un breu informe sobre la feina que heu realitzat fins ara, els problemes que heu trobat i les possibles iniciatives de cara al futur.

Us demanaríem també a ajudar-nos a difondre aquesta invitació a totes les organitzacions que comparteixin els objectius exposats aquí.

Barcelona,
10 January 2024

Resolució de la Trobada d’activistes i organitzacions solidàries amb el poble palestí a Barcelona el 25 de novembre de 2023

EXIGIM

DENUNCIEM

Exigim als nostres respectius governs la ruptura de tota relació política, militar, econòmica, educativa i cultural amb Israel i l’establiment de sancions al règim d’apartheid.

Pel dret al retorn dels refugiats i refugiades palestines a les seves terres i llars a Palestina. Per una Palestina lliure des del riu fins al mar.