Supervivents de l'Holocaust condemnen Israel per "massacre de Gaza; criden al boicot


En resposta a Elie Wiesel qui comparava Hamas amb els Nazis; 327 supervivents de l”Holocaust jueu i descendents publiquen New York Times un anunci acusant Israel de “massacre permanent del poble palestí.”

Centenars de supervivents i descendents dels supervivents de l”Holocaust han signat una carta, publicada com un anunci dissabte a Nova York Times, condemnant “la massacre de palestins a Gaza” i cridant a un boicot total d”Israel.

 

Segons la carta, la condemna va ser motivada per un anunci escrit per Elie Wiesel i publicada en els principals mitjans de notícies a tot el món, acusant Hamas de “sacrifici de nens” i comparant el grup dels nazis.

La carta , signada per 327 supervivents de l”Holocaust jueu i els descendents dels supervivents i patrocinat pel antisionista jueva Xarxa Internacional, acusa Wiesel “d “abús de la història” per tal de justificar les accions d”Israel a la Franja de Gaza:

“… Estem disgustats i indignats per l”abús d”Elie Wiesel fa de la nostra història en aquestes pàgines per justificar l”injustificable :. Esforç major d”Israel per destruir Gaza i l”assassinat de més de 2.000 palestins, inclosos centenars de nens Res no pot justificar el bombardeig dels refugis de l”ONU, cases, hospitals i universitats. Res pot justificar que online casino es privi la gent de l”electricitat i l”aigua “.

La carta també culpa els Estats Units d”ajudar a Israel en la seva operació a Gaza, i Occident en general de protegir Israel de sancions.

“El genocidi comença amb el silenci del món”, diu la carta.

La carta acaba amb una crida a portar el bloqueig de Gaza a fi de manera immediata, i per un boicot total d”Israel. “Mai més” ha de significar MAI MÉS PER A QUALSEVOL PERSONA!, “, Conclou la carta.

Text complet de la carta:

“Supervivents i descendents dels supervivents i víctimes del genocidi nazi jueu inequívocament condemnen la massacre de palestins a Gaza

“Com supervivents jueus i descendents dels supervivents i víctimes del genocidi nazi Condemnem inequívocament la massacre de palestins a Gaza i l”actual ocupació i la colonització de la Palestina històrica. Condemnem a més dels Estats Units per proveir a Israel amb el finançament per dur a terme l”atac , i els estats occidentals, més en general per a l”ús de la seva força diplomàtica per protegir Israel desancions. El genocidi comença amb el silenci del món.

“Estem alarmats per l”extrema deshumanització racista dels palestins a la societat israeliana, que ha assolit una febre de pas. A Israel, els polítics i experts en The Times d”Israel i The Jerusalem Post han demanat obertament el genocidi dels palestins i de dreta Els israelians estan adoptant insígnia neonazi.

“A més, estem disgustats i indignats per l”abús d”Elie Wiesel de la nostra història en aquestes pàgines per justificar l”injustificable: l”esforç més gran d”Israel per destruir Gaza i l”assassinat de més de 2.000 palestins, inclosos centenars de nens Res no pot justificar el bombardeig dels refugis de l”ONU. , llars, hospitals i universitats. Res pot justificar privar la gent de l”electricitat i l”aigua.

“Hem elevar les nostres veus col · lectives i utilitzar el nostre poder col · lectiu per posar fi a totes les formes de racisme, inclòs el genocidi en curs del poble palestí. Demanem que es posi fi immediatament al lloc en contra i el bloqueig de Gaza. Fem una crida al boicot  econòmic, cultural i acadèmic d”Israel.

“Mai més” ha de significar MAI MÉS PER NINGÚ! “

Per a la llista completa dels signants de la carta, feu clic IJAN 

Fort: http: Haaretz.com