Israel és un estat més dels EUA, rep més ajuda que Florida o Texas


 No hi ha diferència entre Hitler, que va matar 20 o 40 milions d’europeus en tres anys, i aquest Estat que tots els dies mata palestins , va comparar Jehad Iussef, del Front Democràtic per a l’Alliberament de Palestina.

 “La tranca està en Estats Units. Aquest país té 52 estats, per a nosaltres, els EUA tenen 53 estats. Israel és un estat més, el més privilegiat, el més mimat dels EUA. Rep més ajuda que Florida, o Texas “.

 Jehad Iussef, membre del Front Democràtic per a l’Alliberament de Palestina, va exposar, en una entrevista per a l’espai L’Esmorzar, de VTV, que aquesta oxigenació de l’estat sionista, a més de la fabricació de grups terroristes, perjudica les relacions entre els països de la regió.

 “Tots els dies, amb un pla anomenat de ‘neteja ètnica’, Israel està matant palestins. Diàriament mata tres o quatre palestins. Des de fa 70 anys. És una política d’Estat (…) No hi ha diferència entre (Adolfo) Hitler, que va matar 20 o 40 milions d’europeus en tres anys, i aquest Estat que tots els dies mata palestins “, ha comparat.

 “Entre 1947, 1948 Israel va expulsar més del 80 per cent de la població. Malgrat el temps, segueix lluitant per retornar a les seves terres. Tard o d’hora el poble palestí té dret de tornar a casa a tenir un Estat “.

 Font: LibreRed