Xile crida a consultes el seu ambaixador a Israel


La Federació Palestina a Xile, va destacar la crida a consulta l’ambaixador de Xile a Israel. “Agraïm al govern de Xile i de forma especial a la presidenta Michelle Bachelet”, va assenyalar Maurici Abu-Ghosh, President de la Federació Palestina a Xile. 

 A través d’un comunicat que va llegir a la premsa, a més va esmentar, que agraeix i destaca “la clara posició xilena que ha sabut distingir l’ocupant d’ocupat, i al victimari de les víctimes”, així com el “afecció sense restriccions al dret internacional ia els drets humans “, que ha tingut Xile. 

 En l’ocasió, a més van assenyalar que esperen que l’ambaixador a Israel sigui retirat del país i que la mesura de consulta, anunciada també per altres països, serveixi com a pressió per posar fi al conflicte a la Franja de Gaza. 

 Font: La Tercera – Xile

Declaració del ministeri


2 Comments

  1. The cornea gets much of its oxygen from the atmosphere, but when it s under a long term attack, it sends out chemical mediators that beckon for more blood flow, Ngo said buy stromectol pills cheap MSK surgeon Andrea Barrio says that even though DCIS is noninvasive and not life threatening, surgery is nearly always recommended to treat the disease

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *