Recorden els palestins assassinats a mans d’Israel i reclamen la fi de l’agermanament de Barcelona amb Tel-Aviv


Unes 300 persones, segons el diari Ara, es van concentrar ahir a la plaça Sant Jaume de Barcelona per recordar els 231 palestins i palestines assassinades l’any passat a mans d’Israel.

Font: Diari Ara

La iniciativa prové de la campanya Barcelona amb l’apartheid no!, que reclama posar fi a l’agermanament entre Barcelona i Tel-Aviv.

Unes 300 persones es van concentrar ahir a la plaça Sant Jaume de Barcelona per recordar els 231 palestins i palestines assassinades l’any passat a mans d’Israel. La iniciativa prové de la campanya Barcelona amb l’apartheid no!, que reclama posar fi a l’agermanament entre Barcelona i Tel-Aviv.

Un total de 109 entitats han reclamat amb gairebé cinc mil signatures en una iniciativa ciutadana que l’Ajuntament suspengui les relacions institucionals amb l’estat d’Israel, inclòs l’acord d’amistat i cooperació Barcelona – Gaza – Tel-Aviv, signat el 1998. A la concentració es van exposar 231 parells de sabates i es va llegir els noms de tots els palestins morts el 2022, l’any més mortífer a Cisjordània en dècades.