Què pots fer per Palestina


Et sents impotent devant la impunitat del genocidi en Palestina i vols actuar? Et fem alguns suggeriments del que pots fer.


BOICOT: implica retirar el suport a Israel i a les empreses israelianes i internacionals implicades en la violació dels drets humans dels palestins, així com a les institucions esportives, culturals i acadèmiques israelians còmplices.

Les campanyes de DESINVERSIONS insten bancs, ajuntaments, esglésies, fons de pensions i universitats a retirar les seves inversions de totes les empreses israelianes i de les empreses internacionals implicades en la violació dels drets dels palestins.

Les campanyes de SANCIONS pressionen als governs perquè compleixin la seva obligació legal de demanar comptes a Israel, per exemple posant fi al comerç militar, als acords de lliure comerç i expulsant a Israel de fòrums internacionals com l’ONU i la FIFA.

Informa’t a:  bdsmovement.netAcabar amb el comerç militar amb Israel és a les nostres mans. Signa el nostre manifest per a exigir que l’Estat espanyol deixi de participar en aquest negoci mortífer. Difon els materials i converteix-te en un altaveu de la campanya. Comparteix amb el teu entorn més pròxim, grup d’amistats o el teu centre de treball. Totes les veus sumen. Insta el teu Ajuntament a aprovar una moció. Escriu-nos i t’expliquem com fer-ho. + INFORMACIÓ


Penja cartels de la iniciativa ‘Unmute Gaza’: 

Penja la bandera palestina al balcó, porta la kufiya

En el context actual on les mostres de suport a Palestina són censurades, és important més que mai oferir mostres de suport i que no caigui en l’oblit. Porta la Kufiya i mostra-la en esdeveniments com a suport a la causa palestina.

Estels per Gaza – Les estels són un símbol de Gaza. Organitza un esdeveniment per a volar estels. Alguns comptes de referència en les quals pots trobar recursos:

Empapera el teu barri amb materials de denúncia del genocidi.

Penja cartels amb el nom dels enfants assasinats per Israel a Gaza: https://mega.nz/folder/nAtETbSB#AxxXHJkqWjUeVIaWRotfXA


Col·labora amb les campanyes “Aturem el Genocidi” i “Prou Comerç d’Armes amb Israel”.

Fes un donatiu a la UNWRA, AWDA, Reporters sense Fronteres o Metges sense fronteres

+ INFORMACIÓ


Els vaguistes hem enviat carta i manifest al Ministre d’Afers Exteriors dient els motius pels quals fem la vaga de fam i demanant una resposta. L’objectiu principal de la vaga de fam és incidir en el Govern Español perquè:

  1. Posi fi al comerç d’armes amb Israel.
  2. Doni suport a la denúncia de Sud-àfrica contra Israel pel genocidi a Gaza davant la Cort Internacional de Justícia de l’ONU.

Inundem el Ministeri de cartes durant aquesta setmana. Una petita acció que tots podem fer! https://vagadefamperpalestina.cat/allau-de-cartes/


Com pots explicar el que està succeint en Palestina?

Avocating For Palestine- Una guia en diversos idiomes per a defensar la veu palestina. https://sites.google.com/view/advocatingforpalestine/home

Consulta el catàleg de documentals i pel·lícules palestines