Per què fer-se soci/a de la Comunitat?

.

La Comunitat és una associació sense ànim de lucre, democràtica, laica, plural i participativa, fundada l’any 1985 a Barcelona. La seva missió és la defensa dels drets humans i del dret a l’autodeterminació del poble palestí i al mateix temps, esdevenir un espai de trobada entre els palestins/es residents a Catalunya, les seves famílies i aquells catalans/es que volen compartir un espai socio-cultural basat en l’hospitalitat, l’intercanvi cultural, el suport mútu i l’alegria de trobar-nos.

Promovem el respecte als Drets Humans
Promovem el respecte als Drets Humans
Fomentem la cultura i la cohesió social
Fomentem l’intercanvi cultural i la cohesió social
Oferim descomptes pels socis/es
Oferim descomptes pels socis/es

Com fer-se soci/a?

Omple el següent formulari i en breu ens posarem en contacte amb tu per donar-te la benvinguda a l’associació, informar-te del seu funcionament i comentar qualsevol dubte que puguis tenir. 

Benvingut/da!

Informació bàsica sobre protecció de dades: Responsable: Comunitat Palestina de Catalunya. Finalitat: Gestionar les peticions formulades, l’enviament de comunicacions comercials i la vinculació dels socis amb l’entitat Legitimació: Consentiment de l’interessat Destinataris: Les dades es podran comunicar a entitats vinculades a la Comunitat Palestina de Catalunya Drets: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat de dades