Monsanto va fabricar el fòsfor blanc utilitzat en els atacs israelians a Gaza durant l’Operació Plom Fos


 

 Els seus cultius transgènics no han augmentat els rendiments, malgrat les seves afirmacions en sentit contrari. La veritat és que: 1) ha afavorit els monocultius i l’Agricultura industrialitzada, 2) asfíxia l’agricultura sostenible no transgènica, 3) acaba amb els insectes beneficiosos i els hàbitats aquàtics amb les toxines Bt, 4) ha provocat l’aparició de les supermalezas , 5) ha augment la utilització d’herbicides químics, sobretot de Roundup, i 6) està duent a terme un experiment a gran escala amb els aliments modificats genèticament.

 El seu únic objectiu són els guanys per sobre de tot, i ho fa utilitzant Governs i inscrivint patents sobre la vida. Monsanto s’ha infiltrat en les Agències governamentals per mitjà de les persones que tenia anteriorment emprades, de manera que poden utilitzar el poder per arribar a una posició més dominant en els mercats. Ha signat recentment el Tractat d’Associació transpacífica (TPP), el que és prova que pot aconseguir major avantatge.

 Cap altre país del món està més controlat per Monsanto que els Estats Units. Ha trobat un terreny fàcil per acabar amb drets civils i procedir a construir una corporatocracia més perfecta. L’agricultura és el terreny més recentment conquerit per aquest gegant dels transgènics.

 La fabricació de productes químics per part de Monsanto té una llarga trajectòria, sobretot a Vietnam, on es va utilitzar l’Agent Taronja per delmar vastes extensions de la selva tropical, enverinant a nombrosos civils i soldats vietnamites, fins i tot nord-americans. El popular herbicida 2-4, D que s’utilitza avui en dia és un ingredient de l’Agent Taronja.

 Però el paper de Monsanto com a proveïdor de productes químics mortals per a ús militar està encara més arrelat. Durant almenys 20 anys ha subministrat fòsfor blanc al Govern dels Estats Units per a la fabricació d’armes incendiàries. És més, part d’aquest fòsfor blanc es va utilitzar en la invasió israeliana de Gaza a finals de 2008, en l’operació coneguda com Plom Fos, encara que caldria parlar de la Massacre de Gaza.

 Israel va negar l’ús de fòsfor blanc en un primer moment, però va admetre finalment que el va utilitzar a Gaza en ser pressionat pels mitjans de comunicació. Van dir que l’havien utilitzat per enfosquir o il·luminar, però fins i tot aquest ús està prohibit a les zones civils en virtut de la Convenció de Ginebra. D’acord amb Sputnik News, el 2009 el Departament d’Estat dels Estats Units va confirmar l’enviament d’armes amb fòsfor blanc des de la seva planta d’Arkansas a Israel per la seva ocupació en la invasió de Gaza.

 La connexió de Monsanto amb els crims de guerra d’Israel, i altres usos del fòsfor blanc, van ser destapats quan el Current Events Inquiry descobrir diversos documents al lloc web US Federal Business Opportunities (FBO), trobant que l’Empresa Agroindustrial va proporcionar 180.000 lliures de fòsfor blanc per a la fabricació de projectils per l’arsenal Pine Bluff d’Arkansas.

 “Només hi ha una font de fabricació als Estats Units en l’actualitat, Monsanto. Per a la producció del fòsfor blanc es requereix d’una determinada tecnologia i de coneixements. Aquestes tecnologies i habilitats estan protegides per la NTIB (Tecnologia Nacional i Base Industrial), un terme reservat per a aquelles “persones i organitzacions que es dediquen a la investigació, desenvolupament, producció, integració de serveis i activitats de tecnologia dutes a terme als Estats Units i Canadà) en cas d’emergència nacional […] El manteniment d’aquestes habilitats dins de la NTIB és essencial perquè la capacitat de producció del fòsfor blanc segueixi preservada. Sense aquesta restricció de la NTIB existiria el risc que la capacitat nacional de produir fòsfor blanc es perdés […] Amb un sol productor de fòsfor blanc protegit per la NTIB (Monsanto), el suport del Govern per mantenir aquesta capacitat és de vital importància , ja que redueix el risc per als combatents en guerra en temps d’emergència nacional, així com evitar una dependència potencialment perillosa d’una font externa “.

 El Govern promou el fòsfor blanc a través d’un contractista extern, ICL Perfomance Products, que és subsidiària d’Israel Chemicals, Ltd Abans d’utilitzar fòsfor blanc en la massacre de Gaza, violant la Convenció de Ginebra, Israel ja l’havia utilitzat militarment en Líban el 2006. Estats Units ho va utilitzar en les municions durant la batalla de Fal·luja, l’Iraq, el 2004.

 Sputnik News descriu els efectes del fòsfor blanc quan la gent està prou a prop per sentir els seus efectes, com passa a les zones civils densament poblades, cas de Gaza.

 “El fòsfor blanc no només mutila, sinó que pot matar. S’encén en contacte amb la pell i produeix cremades, persistint fins que s’acaba el combustible o s’esgota l’oxigen. Si s’inhala o s’ingereix, pot causar greus danys en les mucoses amb les que entra en contacte.

 En ser absorbit per la pell vol dir que una cremada que afecti el 10% pot causar danys en els òrgans interns, com ara el cor, el fetge o els ronyons, podent ser fatal. Fins i tot després de la curació per una exposició a fòsfor blanc, les víctimes poden patir durant molts temps problemes de salut, incloent defectes de naixement i danys neurològics “.

 La fabricació de productes químics sempre ha estat un negoci molt lucratiu per a Monsanto, especialment quan es tracta de subministraments militars, des del Agent Taronja a Vietnam al fòsfor blanc en l’actualitat Qui sap quines altres coses es fan causant mort i destrucció!

 Sobre el auor: Justin Gardner escriu per TheFreeThoughtProject.com

 Font: Monsanto Exposed As Source For White Phosphorus Used In Gaza Massacre

 Vist a: Notícies de sota

 Font: Periodisme Alternatiu