Gairebé 2.000 palestins morts, entre ells 456 nens


El nombre de morts com a conseqüència de l’atac israelià contra Gaza arriba gairebé als 2.000, entre ells 456 nens. L’ONU sosté que almenys 425.000 palestins continuen desplaçats, el que equival a gairebé una quarta part de la població de Gaza. Al voltant de 12.000 llars van ser destruïts o van patir danys greus. 

 L’ONU afirma que al voltant de la meitat de la població “no té aigua corrent o té molt poca”. Supervivents i habitants de Gaza continuen fent referència als atacs israelians que han causat la mort a integrants de les seves famílies i destruït les seves llars. 

 A Rafah, una nena de nou anys d’edat va sobreviure a l’atac aeri que va causar la mort a tretze integrants de la seva família aquest mes. 

 

 Saja Zoughroub relatar: 

 “Estàvem dormint, alguns estaven mirant la televisió i altres estàvem dormint. Quan em vaig despertar estava en una ambulància i em portaven a l’hospital. És tot el que recordo. Vaig estar a l’hospital durant quatre dies “. 

 També a Rafah, un habitant el llar va ser destruït per un atac aeri aquest cap de setmana va dir que havia fugit pocs moments abans de l’atac. 

 

Hassan Nahal sostenir: 

 “Quan van dir que teníem cinc minuts per anar-nos, vam sortir corrent. Van atacar dues cases, casa meva i la del meu germà van ser destruïdes. Som residents, treballem tota la nostra vida per fer-nos una casa i en un minut la van destruir “. 

 

 Font: Palestinalibre.org por Cuba Debat y Pres de Democracy Now