Dones palestines sota l’ocupació


La situació de les dones a la Palestina ocupada és un tema que fins fa uns anys quedava eclipsat per la gravetat de la situació en la que es troba la regió i només gaudia de l’atenció d’alguns col·lectius. Des de fa ja un temps s’està intentant portar aquest tema a la primera línia de l’interès social i avui en dia són cada cop més col·lectius, entitats, institucions i plataformes les que posen l’ull en aquesta situació de desigualtat i lluiten per portar-lo a la primera línia del debat social.

Des de la Comunitat Palestina de Catalunya sempre hem volgut mantenir el debat de la situació de Palestina i informar de tot allò que passa en terres palestines o en terres catalanes i és per això que aquest cop ens fem ressò de les activitats realitzades a l’Ateneu Roig de Gràcia, en el qual s’organitzarà una xerrada per parlar sobre la situació de la dona a Palestina.

Tema: Dones palestines sota l’ocupació israelina

Lloc: Ateneu Roig de Gràcia. C/ Ciudad Real 25

Dia: Dissabte 16 de novembre

Hora: 19:00

 

 

 

 


One comment

  1. Cool. I spent a long time looking for relevant content and found that your article gave me new ideas, which is very helpful for my research. I think my thesis can be completed more smoothly. Thank you.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *