Spread the love

La setmana passada vam realitzar el curs d’actuació envers riscs tecnològics, una de les activitats programades del projecte de cooperació de la mà de dos companys catalans. La Míriam i l’Oscar van realitzar un gran treball aconseguint que els bombers de Nablus gaudissin a la vegada que aprenien noves tècniques d’intervenció.

Els dos primers dies van ser els més difícils, classes teòriques però bàsiques per entendre els processos i les reaccions químiques, per la intervenció amb aquest tipus de materials.

 

Els tallers i els simulacres van servir per posar en pràctica allò ensenyat a l’aula i gràcies a la incorporació de materials nous, com per exemple els vestits de protecció química, tot semblava més real.

Ha estat molt emotiu i s’han forjat noves amistats entre el poble català i el palestí, aquest, com sempre, ens ha rebut amb el cor obert. 

Des d’aquí volem agrair la dedicació de la Míriam i l’Oscar, els dos bombers de Barcelona, per la seva dedicació en aquest projecte tan important per a nosaltres i tan fonamental per a la gent de Nablus.

També volem agrair la tasca de la Laila com a traductora durant el projecte.

Tan les fotografies com la redacció ens les ha facilitades l’Alba López, encarregada del projecte a Nablus.

Visiteu-nos a la nostra pàgina de facebook:  www.facebook.com/comunitatpalestinacatalunya

 

 

 

 


Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *