Cants genocides des del parlament israelià!!


 

 

 

La diputada del radical partit israelià Llar Jueva Ayelet Shaked ha demanat la mort de totes les mares palestines per donar a llum a “petites serps”, segons ha fet saber fa dues setmanes a la seva web de Facebook. 

 

Una diputada radical israelià demana que siguin assassinades totes les mares palestines 

ia més … 

Netanyahu ordena a l’Exèrcit estar llest per ampliar l’ofensiva terrestre 

“Han de morir i les seves cases han de ser demolides. Són els nostres enemics i les nostres mans haurien d’estar tacades de la seva sang. Això s’aplica igual a les mares dels terroristes morts”, ha escrit la diputada. 

 

“Darrere de cada terrorista es troben desenes d’homes i dones sense els quals no podria perpetrar atemptats. Ara tots són combatents enemics, i la seva sang caurà sobre els seus caps. Incloc a les mares dels màrtirs, que els envien a l’infern amb flors i petons. Res seria més just que seguissin els seus passos “, segons el post que va publicar el passat 7 de juliol. 

“Haurien desaparèixer al costat de casa, on han criat a aquestes serps. Altrament, criaran serps més petites”. 

 

La diputada ha assegurat que “el poble palestí ha declarat la guerra a Israel, i amb guerra cal respondre. Prou referències obliqües: això és una guerra contra el terror, no una operació, no una estratègia de baixa intensitat. Les paraules tenen el seu significat “. 

 

El primer ministre turc, Recep Tayyip Erdogan, ha estat un dels primers mandataris que ha tingut coneixement d’aquestes declaracions, que ha comparat amb la mentalitat del Nazisme. 

 

“Una diputada israeliana ha declarat que les mares palestines haurien de ser assassinades. Quina diferència hi ha entre aquesta mentalitat i la de Hitler?”, Ha fet saber en declaracions recollides pel diari turc ‘Hurriyet’.


5 Comments

  1. I have read your article carefully and I agree with you very much. This has provided a great help for my thesis writing, and I will seriously improve it. However, I don’t know much about a certain place. Can you help me?

  2. Ultimately, it will be important to examine whether targeting these metabolic abnormalities may represent an advantageous therapeutic approach for certain subgroups of hypertensive patients buy lasix online darunavir will increase the level or effect of flutamide by affecting hepatic intestinal enzyme CYP3A4 metabolism

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *