Caces israelians violen la treva i sobrevolen ciutat de Gaza


Els avions de combat del règim d’Israel, en una flagrant violació de l’espai aeri de la Franja de Gaza, van dur a terme el dissabte simulacres d’atacs sobre l’enclavament costaner.

 

Segons testimonis citats per l’agència palestina de notícies ‘PNN’, els caces F-16 de l’aviació israeliana van sobrevolar a baixes altituds les zones residencials i van llançar diversos globus tèrmics sobre la ciutat.

 

El so dels avions israelians va ser suficient per difondre pànic entre els gazatíes, especialment les dones i nens, que encara tenen frescos els records de les recents ofensives militars del règim de Tel Aviv al juliol i agost passats, que van deixar més de 2310 morts.

 

D’altra banda, les forces israelianes han obert foc la nit de hui diumenge contra habitatges palestines al sud de l’enclavament costaner, d’acord amb l’agència palestina de notícies ‘Maan’.

 

Fins al moment no s’ha reportat cap víctima mortal per aquesta agressió dels soldats israelians contra la part oriental de la ciutat de Khan Iunis.

 

El règim d’Israel ha violat en més de 160 ocasions l’acord de cessament el foc amb Hamas, aconseguit el 26 d’agost després de més de 7 setmanes d’atacs israelians a Gaza, segons la Federació Internacional de Drets Humans (FIDH).

 

Font: Hispan TV