Comunicat de condemna


 
 

Des de la Comuniat Palestina a Catalunya volem expressar la nostra denúncia i condemna per l’acte terrorista perpetrat a la població palestina de Doma, la matinada del passat divendres 31 de juliol, per part de tres colons il·legals que van llançar unes bombes incendiàries a la casa de la família Dawabshe, mentre dormien. L’atac ha causat la mort d’un infant de 18 mesos degut a les cremades al seu cos, mentre la resta de la seva família està molt greu.

 La mare i el pare de l’infant assassinat presenten cremades de tercer grau al 90 i 80 per cent del seu cos, respectivament, i el germà de quatre anys presenta cremades al 60 per cent del seu cos i haurà d’estar un mínim de sis mesos a l’UCI.

 Considerem aquesta agressió un acte terrorista que ha de ser denunciat per tot el món lliure. Aquestes agressions contra la població civil palestina per part de colons il·legals són molt freqüents i es produeixen amb total impunitat i complicitat per part de les forces d’ocupació israelianes.

 Demanem la detenció i el càstig exemplar dels assassins, així com una solució justa: finalitzar l’ocupació per part d’Israel dels territoris palestins.