Les víctimes de l’agressió israeliana pregunten a Obama: Qui és el terrorista?

Spread the love

Israel utilitza armament prohibit en la seva ofensiva contra la franja de Gaza amb el suport polític dels EUA, que “li concedeix impunitat per a assassinar al poble palestí”, assegura l’ambaixador de Palestina a Espanya, Musa Amer Odeh. 

 

“Amb l’escalada de la salvatge agressió de la força d’ocupació israelià contra la població civil palestina, seguim escoltant l’errònia frase “el dret israelià a l’autodefensa'”, ha criticat l’ambaixador palestí en un article del diari ‘Público’, en referència a les recents declaracions del secretari d’Estat nord-americà, John Kerry, que va dir que Washington defensa “el dret d’Israel de defensar-se dels seus enemics”. 

 

“Qui escolta això creu que Palestina ocupa Israel i el seu exèrcit amenaça l’existència de l’Estat d’Israel. El món es va oblidar o vol oblidar que Israel és l’últim Estat ocupant de la història moderna i el poble palestí és la víctima d’aquesta ocupació, a qui confisca els seus drets, les seves terres, el seu passat i fins i tot el seu futur “, ha afegit el diplomàtic. 

 

Amer Odeh va assenyalar també que, la nació jueva “és la cinquena potència militar mundial” i “servir armament prohibit internacionalment” contra la Franja. Va explicar a més que Palestina “no té exèrcit i el poc armament que té són armes policials la quantitat i qualitat coneix perfectament Israel, ja que les Forces Armades israelianes controlen tots els passos terrestres, aeris i marítims de l’Estat palestí sota ocupació”. 

 

El diplomàtic assegura que l’Exèrcit jueu servir armament prohibit “per sacrificar” al poble palestí “amb el suport polític de l’Administració nord-americana, que li concedeix impunitat per assassinar, que el poble palestí vol defensar amb mitjans locals simples (…) com a forma de rebuig i de protesta a la contínua agressió, ens acusen de terroristes “. 

 

“Qui és el terrorista? El que s’enfronta als soldats per frenar l’agressió o el que assassina als nens, dones i ancians, i destrueix la infraestructura d’un poble sencer?”, Pregunta l’ambaixador. 

 

L’operació ‘Vora Protector’, llançada per Tel Aviv el passat 8 de juliol contra el moviment Hamàs a la franja de Gaza, ha deixat fins ara almenys 633 palestins morts, la majoria civils, i més de 3.700 ferits. 

 

“Estats Units controla el Consell de Seguretat (de l’ONU) a través del seu veto i en més d’una ocasió s’ha enfrontat a la comunitat internacional i als altres 14 membres del Consell per evitar condemnar Israel i la seva agressió. EUA . manté la immunitat de l’Estat d’Israel “, ha subratllat l’ambaixador de Palestina. 

 

Font: RT Actualitat


Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *